Aanbod NZ Vakanties

Reisbureau NZ Vakanties

Geniet exclusieve kortingen!NZ Vakanties is het erkend en vergund reisbureau van de Neutrale Ziekenfondsen (Neutraal Ziekenfonds VlaanderenVlaams & Neutraal Ziekenfonds en Symbio).

Naast een eigen binnenlands aanbod, gaan we steeds op zoek naar betaalbare topbestemmingen voor zomer en winter in het buitenland. We doen dit via een strenge selectie van onze partners, waarbij kwaliteit, betaalbaarheid en solidariteit steeds centraal staan.
Bezoek
website

Dennenheuvel

Durbuy (Bomal- sur-Ourthe)

Vakantie- en wellnessdomein Dennenheuvel ligt aan de rand van het gezellige dorpje Bomal-sur-Ourthe, te midden van een prachtig natuurpark en dichtbij het wereldberoemde en pittoreske Durbuy.

Wellness & spa, lekker eten, mooie kamers, verse boslucht EN betaalbare prijzen, u vindt het allemaal bij ons!

 

Bezoek
website

Bivakhuis 'Le Mont-Pelé'

Durbuy (Bomal-sur-Ourthe)

Maak kennis met ons gloednieuw Bivakhuis 'Le Mont-Pelé'. Verblijf in zelfkookformule. Voor alle soorten groepen tot 58 personen.

 

 

Bezoek
website

Hoge Duin

Oostduinkerke

Vakantiedomein Hoge Duin is uw plaatsje aan de Vlaamse kust om volledig tot rust te komen met zijn tweetjes, het gezin of met familie en vrienden.

In vakantiedomein Hoge duin verblijft u tussen de duinen, op enkele meters van het mooie strand van Oostduinkerke en op wandel- en fietsafstand van het pittoreske Nieuwpoort.

Bezoek
website

Bivakhuis Hoge Duin

Oostduinkerke

Bivakhuis Hoge Duin is de verzamelnaam voor 3 groene, optimaal toegankelijke en hippe verblijven op wandelafstand van het strand van Oostduinkerke:

- De Ark, voor groepen tot 85 personen
- De Sloep, voor groepen tot 60 personen
- De Kajuit, voor groepen tot 60 personen

Bezoek
website

Neutralia

Oostende

Neutralia ligt in het hartje van Oostende, op enkele meters van het strand, de jachthaven, het staketsel en de vismijn.

De koningin der badsteden is een uitermate veelzijdige bestemming: van kunst tot cultuur, van geschiedenis tot archeologie, van fietsen tot wandelen, van een snelle hap tot fijne gastronomie, ontelbare mogelijkheden binnen het bereik van onze nieuwsgierige gasten!